Camion Protection

Motto: “Important e să se-nvârtă!”

 

Înfiinţată în 2006, CAMION PROTECTION SRL, satisface necesitaţile urgente ale transportatorilor pe piaţa de piese de schimb. În acest sens am dezvoltat o reţea de aprovizionare concentrata pe furnizori externi (Italia şi Germania) având depozite cu o suprafaţă de 30.000 mp şi peste 550.000 de repere cu piese de schimb pentru camioane şi semiremorci. Prin strânsa colaborare cu transportatorii români şi cu firmele de curierat rapid orice comandă ajunge în Bucureşti şi în ţară în cel mult 24 de ore.

Asigurăm orice piesă de schimb pentru toţi producătorii consacraţi de vehicule comerciale – MERCEDES, MAN, IVECO, DAF, SCANIA,VOLVO, RENAULT şi semiremorci de orice tip dotate cu punţi BPW, SAF, ROR, MERCEDES.

O alternativă la aceste piese originale sunt producatorii aftermarket de prim montaj pentru vehicule comerciale: SACHS, FERODO, BOSCH, CEI, LEMA.

Toate se găsesc în depozitele noastre în cantităţi ce asigură o deservire prompta.
Complementar la aceste servicii avem în derulare un contract cu cel mai mare dealer de sisteme hidraulice din Europa.

Datorită cererilor clienţilor şi experinţei echipei de peste 15 ani în domeniul pieselor de schimb activitatea noastră s-a extins printr-o societate noua, “Camion Protection Expert”, având ca obiect comerţul pieselor de schimb pentru toate tipurile de vehicule, inclusiv turisme!

Preţurile avantajoase şi rapiditatea de raspuns la cereri sunt atuurile noastre.